Atlas-Lumbaalmassage

ATLAS-MASSAGE

 

Veel mensen hebben tegenwoordig last van een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Door een nieuw ontwikkelde nek- schoudermassage-techniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperkingen in het naar links en naar rechts kijken in zeer korte tijd op een zachte en veilige manier behandeld.

Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken.Daarom is de Atlasmassage ook buitengewoon geschikt voor het behandelen van chronische hoofdpijnen, maar ook voor uiteenlopende nek,- schouder-, of armklachten.

Met de Atlasmassage is 10 minuten masseren ruim voldoende voor een merkbaar resultaat.

Vooral bij iemand met (chronische) hoofdpijn of migraine is gebleken dat men bij deze techniek gebaat is. Datzelfde geldt voor mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder of een tennisarm. Zij ondervinden in de meeste gevallen ook een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.                                     

Per behandeling € 20,00           

LUMBAALBEHANDELING

De term Lumbaalmassage is afgeleid van het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage rugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen. Maar ook bij heup-, knie-, been- en voetklachten, uitstralingspijn en hielspoor kan de lumbaalmassage uitkomst bieden. Maar ook bij een vastzittend SI-gewricht, hernia, Ischias, heup- en knieklachten etc. ondervindt men in de meeste gevallen een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek. 

Door deze massage worden wervels, gewrichten, spieren en zenuwen op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen! Bij de Lumbaal behandeling is de Atlasmassage inbegrepen.

Per behandeling € 40,00         

Wilt u een afspraak maken voor een Atlas-Lumbaalmassage

4 + 1 =

Vul de uitkomst van de rekensom naast de bestelknop in. Dit om spam te weren